Home » Productnieuws » ZyXEL firmware versterkt netwerk security

ZyXEL firmware versterkt netwerk security

Geplaatst in: Productnieuws 0

Cybercrime groeit zowel in omvang als in ernst, maar het netwerk van menig organisatie is daar nog lang niet tegen opgewassen. ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, zorgt dat bedrijfsnetwerken sterk beveiligd zijn met de gratis firmware-update ZLD 4.20 voor de next-generation USG en ZyWALL security appliances. Deze software update helpt gebruikers cyberdreigingen vooraf slimmer af te zijn, zodat data en applicaties altijd veilig zijn. Dit kan eenvoudig en in minder tijd dankzij een rijke set van nieuwe en gebruiksvriendelijke functies.

De schade die cybercrime veroorzaakt bedraagt jaarlijks wereldwijd 113 miljard dollar. Het goede nieuws is dat de meerderheid van cyberaanvallen voorkomen kunnen worden met ZyXEL security oplossingen. De nieuwe ZyXEL Content Filter 2.0 firmware biedt bedrijven en overheidsinstellingen – zoals scholen – gemoedsrust, wetende dat hun medewerkers en studenten niet door gevaarlijke zones surfen en goed beschermd zijn tegen verborgen bedreigingen in HTTPS gebaseerde versleutelde internetverkeer. De ZyXEL firmware voldoet aan PCI DSS compliance eisen zodat de ZyXEL USG en ZyWALL appliances uitermate geschikt zijn om online banktransacties te beschermen.

Doe meer met minder
Cyberaanvallen zijn steeds complexer geworden, en daarmee ook de security van het netwerk. De ZLD 4.20 firmware vereenvoudigt de beveiliging met nieuwe gebruiksvriendelijke grafische interface. Walk-through wizards, Cloud Helper en de OneSecurity portal zorgen voor een snel setup-proces en voor het gemakkelijker onderhouden en oplossen van netwerkproblemen.

De ZyXEL USG en ZyWALL security appliances met ZLD 4.20 firmware zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar multifunctionele connectiviteitsoplossingen. De appliance kan fungeren als een wifi-hotspot en is met de Hotspot Management functie in staat tot wifi-toegangscontrole en -facturering. Het kan ook fungeren als een Access Point (AP) controller of werkt als je netwerk overgaat op “Plan B” met de Device High Availability (HA) Pro slimme overdrachtsondersteuning die ervoor zorgt dat het netwerk altijd ‘up and running is’.

“Deze firmware release is het bewijs van de toewijding van ZyXEL aan de continue productverbeteringen om te voldoen aan de steeds veranderende eisen voor netwerkbeveiliging van groeiende organisaties”, aldus Peter Bos, Head of Channel Benelux bij ZyXEL.

ZyXEL’s uitgebreide portfolio van security producten en diensten zijn al meer dan zestien jaar goed bevonden door Information Security Testing van ICSA Labs. Om de ZyXEL ZLD 4.20 firmware te downloaden of voor meer informatie, klik hier. In september organiseert ZyXEL een technisch webinar over USG 4.20 firmware.

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =