Home » Bedrijfsnieuws » Zimperium sluit distributie-overeenkomst met Distology

Zimperium sluit distributie-overeenkomst met Distology

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0
Ashish Patel

Zimperium, de wereldleider in beveiliging van mobiele apparaten, heeft een overeenkomst gesloten met Distology voor distributie in de Benelux. Het in de VS gevestigde Zimperium biedt de enige real-time bescherming tegen bedreigingen van Android-, iOS- en Chromebooks, door gebruik te maken van bekroonde technologie op basis van machine learning, om mobiele gegevens, apps en gebruikerssessies te beschermen tegen netwerkaanvallen, phishing en kwaadaardige apps.

“Toen ik een paar jaar geleden startte bij Zimperium was ik verrast door hoe weinig bedrijven de mobiele apparaten van hun werknemers beschermden,” aldus Ashish Patel, general manager EMEA en India. Patel, die al 22 jaar werkt in de wereld van de cybersecurity, heeft vele nieuwkomers voorbij zien komen. Zimperium sprong er voor hem direct uit: “Onze unieke technologie en de schaalbaarheid van de oplossing, gecombineerd met de groeiende behoefte om mobiel werken te beschermen, is een recept voor succes.”

Razendsnelle ontwikkeling

Nog niet zo lang geleden was het ondenkbaar een vergadering te houden met je mobiele telefoon en nog minder dat je er een bankbetaling mee zou doen. De realiteit is dat de manier waarop we het apparaat gebruiken is geëxplodeerd. De techniek heeft zich razendsnel ontwikkeld, terwijl aan de andere kant de kosten van data rigoureus zijn gedaald.

Patel: “Dat heeft ertoe geleid dat onze telefoon data bevat die voorheen alleen op onze desktop stond. Maar waar we onze desktop en laptop goed zijn gaan beveiligen, hebben we dat met onze mobiele apparaten niet gedaan. Die maken bijvoorbeeld nog steeds ongemerkt contact met onveilige netwerken, in café’s of winkels, waardoor je makkelijk doelwit bent van phishing-aanvallen. De technologie van Zimperium zorgt ervoor dat de cybersecurity van mobiele apparaten op het niveau wordt gebracht van het bedrijfsnetwerk.”

Criminelen hebben ontdekt dat mobiele apparaten vaak de achilleshiel zijn bij de beveiliging. Tijdens deze periode van thuiswerken en werken op afstand is dat nog eens extra duidelijk geworden. Hans Maatkamp, managing director Distology Nederland, is blij met een specialist als Zimperium. “Hun oplossingen mogen eigenlijk in geen security-strategie ontbreken. De komende periode gaan we ons vooral richten op awareness, want we mogen dan wel alles doen met onze mobiel, de extreme kwetsbaarheid ervan is bij veel bedrijven aan de aandacht ontsnapt.”

Over Distology
Zimperium maakt binnen Distology deel uit van een samenhangend security-portfolio. Distology helpt gespecialiseerde producenten en dienstverleners van disruptieve IT-beveiligingsoplossingen een vooraanstaande positie in de markt te bereiken. De rol van Distology is gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en gedrevenheid en biedt end-to-end ondersteuning in de volledige verkoopcyclus die technische en commerciële middelen van leverancierskwaliteit biedt. Het van oorsprong Engelse Distology is sinds 2018 actief in de Nederlandse markt.

Over Zimperium
Zimperium, de wereldleider op het gebied van mobiele beveiliging, biedt de enige realtime, apparaatgebaseerde en op machine learning gebaseerde bescherming tegen Android-, iOS- en Chromebooks-bedreigingen. Aangedreven door z9, biedt Zimperium de meest complete bescherming voor mobiele apparaten en apps tegen apparaat-, netwerk-, phishing- en kwaadaardige app-risico’s en aanvallen.

Zimperium was de eerste aanbieder van mobile threat defense (MTD) die een Authority to Operate (ATO)-status kreeg van het Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP). Zimperium, met hoofdkantoor in Dallas, Texas, wordt ondersteund door Warburg Pincus, SoftBank, Samsung, Sierra Ventures en Telstra. Lees meer op www.zimperium.com of het officiële blog op https://blog.zimperium.com.