Home » Bedrijfsnieuws » Provincie Zeeland selecteert SecureLink voor realisatie security infrastructuur

Provincie Zeeland selecteert SecureLink voor realisatie security infrastructuur

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

De provincie Zeeland heeft SecureLink de opdracht gegeven samen met de provincie Zeeland haar security infrastructuur te realiseren en op te waarderen.

Het Zeeuwse provinciehuis is verdeeld over twee locaties. Bij de realisatie van de security infrastructuur is schaalbaarheid en beschikbaarheid van de gebruikte applicaties cruciaal. Een onderdeel van de realisatie van de security infrastructuur is de controle die moet plaatsvinden om de beschikbaarheid van applicaties te testen. Als een applicatie wegvalt, wordt automatisch op een ander systeem een nieuwe applicatie opgestart.

Dit is een cruciaal proces voor de provincie Zeeland, aangezien er toepassingen worden gebruikt voor risicokaarten en veiligheidsdiensten. Binnen de provincie is een kerncentrale aanwezig en veel industrie aan de Schelde, alsmede schepen die gevaarlijke ladingen over de Westerschelde vervoeren, welke afhankelijk zijn van een goede beschikbaarheid van deze toepassingen.

SecureLink vervult in Zeeland steeds de rol van externe expert. “Bij de configuratie van de security infrastructuur, bestaande uit Firewalls, SSL VPN appliances voor mobiele toegang en load balancers ten behoeve van applicatie beschikbaarheid, keken wij met de specialisten van SecureLink mee zodat wij de volgende keer zoveel mogelijk zelf kunnen uitvoeren.

Tegelijkertijd moeten wij bij problemen of vragen wel terug kunnen vallen op de expertise van SecureLink en snel en vakkundig worden geholpen. Tot op heden zijn wij zeer tevreden over de kennis en ondersteuning van de SecureLink medewerkers”, aldus Benny Houterman, technisch adviseur ICT Provincie Zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 3 =