Over Security Magazine

Security Magazine voorziet bedrijven (mkb en zzp’ers) van tips en nieuws om het (online) werken veiliger te maken.

Door in heldere bewoordingen te schrijven over de soms wat ingewikkelde en ondoorzichtige wereld van de computer- en netwerkbeveiliging (‘security solutions, cybersecurity’) proberen we bezoekers te helpen bij het veilig werken en bij de keuze voor een – voor hen – juiste oplossing.

Het gebruik van de Engelse taal en van voor de leek onbegrijpelijke termen en afkortingen is helaas niet altijd helemaal te voorkomen, maar we proberen ze zo goed mogelijk te vertalen en uit te leggen. Zie bijvoorbeeld onze ‘begrippenlijst ICT beveiliging‘.

Uw bericht op deze site
Persberichten kunt u sturen naar redactie@securitymagazine.nl, bij voorkeur voorzien van een relevante, rechtenvrij te gebruiken foto. Het is – vanzelfsprekend – niet per definitie zo dat we overgaan tot plaatsing. Met name als uw bericht stijf staat van het jargon is het voor ons ondoenlijk om dat op een vlotte manier om te zetten naar voor onze doelgroep begrijpelijke informatie. Hou daar s.v.p. rekening mee. Of huur een goede tekstschrijver in.

Opinieartikelen of columns zijn ook welkom. Neem daarvoor eerst via e-mail of telefoon contact op zodat we hierover afspraken kunnen maken.

Uitgever
Security Magazine is een uitgave van ZonneveldMarks, Deventer. Behalve van Security Magazine zijn we ook uitgever van Businessbox.nl, het startpunt voor ondernemers.

Contact
redactie@securitymagazine.nl