Home » Productnieuws » Norton LifeLock introduceert de nieuwe generatie cyberveiligheidsoplossingen met Norton™ 360

Norton LifeLock introduceert de nieuwe generatie cyberveiligheidsoplossingen met Norton™ 360

Geplaatst in: Productnieuws 0

Norton LifeLock, de consumentenafdeling van Symantec, maakt vanaf vandaag Norton 360 beschikbaar in Nederland. Norton 360 is een gloednieuwe, uitgebreide oplossing voor cyberbeveiliging en helpt de online informatie, apparaten en familie van consumenten te beschermen. Norton 360 biedt meerdere functies waaronder Secure VPN, PC Cloud Backup, PC SafeCam en Parental Control. De behoefte is nu groter dan ooit.

“Alleen al in het afgelopen jaar waren 3,3 miljoen volwassenen in Nederland het slachtoffer van cybercriminaliteit. De bedreigingen voor de digitale veiligheid ontwikkelen zich snel en de mensen willen meer controle over hun persoonlijke informatie en waar ze zich online ‘bewegen’. Norton 360 geeft gebruikers de controle – of dat nu helpt verdedigen tegen ransomware, kwaadaardige toepassingen of risico’s voor uw persoonlijke en financiële informatie, ” aldus Robert den Drijver, Director Benelux, Nordics, Middle East & Africa bij Norton. “Norton 360 biedt meerdere beschermingslagen tegen bestaande en nieuwe cyberbedreigingen – allemaal in één oplossing. PC’s, Mac®, tablets en smartphones krijgen bescherming van Norton-kwaliteit tegen virussen, ransomware, phishing en andere online bedreigen wanneer gebruikers online bankieren, winkelen en op het internet surfen. 

Betere bescherming met meerdere functies

Norton 360 wordt aangeboden als standaard-, luxe- en premiumabonnementen en helpt uw persoonlijke gegevens te beschermen, zowel thuis als onderweg, met versleuteling op hetzelfde niveaus als banken via een beveiligde VPN. Het helpt om te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot persoonlijke informatie wanneer informatie wordt verzonden en ontvangen via Wi-Fi, zelfs met openbare Wi-Fi. Het bevat ook PC Cloud Backup[1] als preventieve maatregel tegen gegevensverlies als gevolg van storingen van de harde schijf, gestolen apparaten en zelfs ransomware, terwijl Password Manager de tools biedt die u nodig hebt om uw wachtwoorden en aanmeldingen te beheren.

 

Op basis van de inzichten van Symantec’s Intelligence Network, één van ’s werelds grootste cyberintelligentienetwerken, wordt Norton 360 voortdurend bijgewerkt om de laatste nieuwe bedreigingen te kunnen bestrijden.

Features

  • Secure VPN: Biedt versleuteling op hetzelfde niveau als banken om de informatie die naar en van uw apparaat wordt verzonden te helpen beschermen. Dit helpt voorkomen dat bedrijven uw online activiteiten of locaties kunnen volgen. Krijg toegang tot de inhoud op uw favoriete websites en apps alsof het vanuit uw eigen huis komt.
  • Cloud Backup: Tot 75 GB aan cloud-opslag om belangrijke bestanden en documenten op te slaan en te beschermen en om gegevensverlies als gevolg van storingen van de harde schijf, gestolen apparaten en zelfs ransomware te helpen voorkomen.
  • PC SafeCam: Waarschuwt abonnees voor pogingen om toegang te krijgen tot hun webcam en helpt onbevoegde toegang te blokkeren.
  • Parental Control: hulpmiddelen voor ouders om kinderen te helpen veilig het internet te verkennen. Ouderlijk toezicht[1]  biedt u eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen waarmee u schermtijdslimieten kunt instellen, ongeschikte sites kunt blokkeren of zoektermen en activiteitengeschiedenis kunt controleren om uw kinderen te helpen veiliger over het internet te navigeren.
  • Device Security: Bescherming voor meerdere apparaten, waaronder PC’s, Macs, smartphones of tablets, tegen ransomware, virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen.
  • Online Threat Protection: Geavanceerde beveiliging om persoonlijke en financiële informatie online te helpen beschermen.
  • Firewall: Helpt het apparaat en de gegevens van de abonnee te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen en ongewenste indringers door verdacht netwerkverkeer te bewaken en te blokkeren.
  • Password Manager: Slaat gebruikersnamen en wachtwoorden op, genereert sterke wachtwoorden voor nieuwe aanmeldingen en updates van wachtwoorden en synchroniseert deze via meerdere browsers, computers en apparaten.

Abonnees kunnen hun account en apparaten beheren vanaf hun ‘Mijn Norton’-webportaal. Dit portaal biedt een direct overzicht van de abonnementsfuncties en activeringsstatus. Norton 360 is beschikbaar online en ga voor meer informatie over Norton 360 naar: http://nl.norton.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zes =