Nieuws insturen?

Heeft u nieuws dat voor zelfstandige professionals (zzp’ers) of ondernemingen uit het MKB (2-250 medewerkers) van belang is en ‘computer- of internetsecurity‘ als onderwerp heeft? Wij plaatsen gratis uw Nederlandstalig persbericht, ook als u uitsluitend regionaal werkzaam bent.

Stuur uw bericht -bij voorkeur met minimale opmaakkenmerken (rtf)- via e-mail. Uw bericht wordt meestal binnen 24 uur geplaatst. Stuur een eventuele afbeelding als aparte bijlage (gif, jpg). Heeft u nog niet veel ervaring met deze materie, lees dan eerst onze tips voor het schrijven van een persbericht.

_________________________________________________________________

U kunt uw bericht richten aan:
redactie@securitymagazine.nl.
_________________________________________________________________

U heeft alleen een Engelstalig persbericht?
Veel informatie over computer- en internetbeveiliging is alleen in het Engels (Amerikaans) beschikbaar. Hoewel onze Engelstalige sitenaam misschien anders doet vermoeden, plaatsen wij op deze site alleen Nederlandstalige berichten. Wij kunnen uw bericht vertalen, of er een Nederlandstalige samenvatting van maken. Neem in dat geval contact op met de redactie voor een vrijblijvende kostenopgave.

U wilt dat wij uw persbericht schrijven?
Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van persberichten in heldere taal. Dat kunnen wij ook voor uw bedrijf doen, desgewenst inclusief een mediaplan en verzending. Eenmalig of op abonnementsbasis. Neem via e-mail contact op voor de mogelijkheden.