Home » Bedrijfsnieuws » NewChannel breidt verkoopteam uit met Hilbrand Wouters als Sr. Area Sales Manager

NewChannel breidt verkoopteam uit met Hilbrand Wouters als Sr. Area Sales Manager

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

NewChannel B.V. maakt bekend dat zij haar organisatie heeft uitgebreid met Hilbrand Wouters in de rol van Sr. Area Sales Manager. Met deze uitbreiding van de organisatie wordt verder vorm gegeven aan het succes en de groei van NewChannel B.V. als value add distributeur voor de Benelux op het gebied van cyber security en cloud-gebaseerde communicatie en management oplossingen.

“Wij kennen Hilbrand al geruime tijd als een enthousiaste en ervaren salesman met een positieve en gedreven instelling die altijd een succesvolle relatie met zijn klanten voor ogen heeft. Al sinds 2013 hebben wij en onze resellers nauw met hem samengewerkt in verschillende projecten en heeft zijn persoonlijke inzet en ervaring tot successen geleid”, zegt Martin Meerman, mede-eigenaar van NewChannel B.V.. “Met de groei van onze organisatie, de toename in het aantal actieve resellers en ons uitgebreidere leveranciersportfolio voorzien wij een zeer positieve ontwikkeling en vergroting van ons marktaandeel in de Benelux in de komende jaren. De kennis, ervaring en inzet van Hilbrand zijn hierbij onlosmakelijk verbonden en wij zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Het is een buitengewoon voorrecht om onderdeel te zijn van een distributeur die ook daadwerkelijk value add, oftewel, waarde toegevoegd aan de producten en diensten van de fabrikanten ten faveure van de resellers van NewChannel en hun eindklanten”zegt Hilbrand Wouters. “De rol van Sr. Area Sales Manager bij NewChannel is mij dan ook op het lijf geschreven daar ik niets liever doe dan resellers daadwerkelijk helpen bij het op de juiste manier invullen van hun IT security en back-up gerelateerde vraagstukken en projecten.”

Hilbrand is per direct werkzaam bij NewChannel B.V. in zijn nieuwe rol en vele partners hebben inmiddels weer hun eerdere gesprekken met hem voortgezet. Hilbrand kan via het algemene telefoonnummer van NewChannel in Zoetermeer worden bereikt (079-3030.144) of via hilbrand@newchannel.nl. Meer informatie over Hilbrand is te lezen op zijn LinkedIn account https://www.linkedin.com/in/hilbrandwouters/.

Over NewChannel
NewChannel B.V. is een toonaangevende Value Add Distributeur gericht op het leveren van IT beveiligings- en management oplossingen via een breed en ervaren reseller kanaal in de Benelux. Meer informatie: https://www.newchannel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =