Home » Overig nieuws » Nedap valt dubbel in de prijzen tijdens Britse Security & Fire Awards

Nedap valt dubbel in de prijzen tijdens Britse Security & Fire Awards

Geplaatst in: Overig nieuws 0

Nedap is de trotse winnaar van de Britse Security & Fire Excellence awards 2017Nedap Security won twee awards met haar AEOS end-to-end security in de categorieën: ‘Cyber Security Innovation of the Year’ en ‘Access Product of the Year’. De awards zijn een erkenning voor de vernieuwende beveiligingsoplossingen die Nedap biedt. Het technologiebedrijf draagt met deze slimme innovatie bij aan de verdere optimalisatie van het beveiligingssysteem van hun cliënten. Dit zodat zij beschermd zijn tegen cyberaanvallen en het verspreiden van malware naar andere systemen binnen het netwerk van de klant.

Het beste van twee werelden
Daryn Flynn, Global Client Manager bij Nedap: “Wij zijn erg trots op deze prestigieuze internationale awards en de erkenning van de professionele vakjury. De awards benadrukken dat onze AEOS endto-end security wordt gezien als een van de leidende oplossingen op gebied van beveiliging wereldwijd.” Nedap ontwikkelde AEOS end-to-end security om bescherming te bieden tegen digitale dreigingen op toegangscontrolesystemen door best practices uit de IT- en fysieke beveiliging met elkaar te verenigen. Deze oplossing biedt het beste van beide werelden voor klanten die het hoogste beveiligingsniveau vereisen.

Security Fire & Excellence Awards
De Security & Fire Excellence Award is in Europa een van de meest gewaardeerde onderscheidingen in zijn soort , waarbij de winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijk panel van experts uit de industrie. Afgelopen woensdag nam Nedap – in het bijzijn van 1.000 professionals op het gebied van beveiliging en brandveiligheid – de awards in ontvangst tijdens een feestelijke ceremonie in Londen.

Nedap N.V.
N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” maakt sinds 1929 slimme technologische toepassingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen, en vermarkt die wereldwijd. Het hoofdkantoor van Nedap is gevestigd in Groenlo. Nedap is met circa 680 medewerkers wereldwijd actief en sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.

Nedap Security Management ontwikkelt AEOS, het toonaangevende toegangscontrolesysteem dat de primaire processen van organisaties ondersteunt en veiliger maakt. Beveiliging van het fysieke beveiligingssysteem is hierbij onmisbaar. Door toepassing van de meest recente IT-principes voor encryptie en sterke authenticatie is veilige communicatie tussen alle elementen van AEOS gewaarborgd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 3 =