Home » Bedrijfsnieuws » Naamswijziging ANVD en Perfect Security

Naamswijziging ANVD en Perfect Security

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

De beveiligingsbedrijven ANVD en Perfect Security gaan vanaf vandaag verder onder de naam SERIS Group. Hiermee zet SERIS Group de volgende stap in Nederland om een eenheid te creëren waarmee de lokale markt kan worden voorzien van professionele dienstverlening op het gebied van beveiliging en bewaking. De komende periode richt SERIS Group zich op de verdere integratie van beide bedrijven en het bouwen van een stevige organisatiestructuur voor de toekomst. SERIS Group zal de Nederlandse eigenheid van beide bedrijven behouden.

Danny vandormael, CEO SERIS Group Benelux: “SERIS Group heeft beginnende internationale ambities. Hierbij vinden we aandacht voor lokale marktomstandigheden zeer belangrijk. Daar willen wij onze organisatie voor 100% op af stemmen. Vanuit dit perspectief hebben we in 2010 Perfect Security en in 2011 ANVD overgenomen. Beide bedrijven bestaan al decennia in Nederland en bieden een krachtig fundament voor de toekomst. De introductie van de naam SERIS Group in Nederland betekent niet dat er een nieuwe speler toetreedt tot de Nederlandse markt. We willen een lokale speler zijn met het voordeel van de continuïteit en stabiliteit van een internationale groep.”

Henk Boxma, Operationeel Directeur SERIS Group Nederland: “Voor onze klanten verandert er, behoudens de naam, eigenlijk niets. Onder de naam SERIS Group gaan we de markt eenduidiger benaderen met een totaaloplossing voor beveiliging en bewaking. We richten ons uitsluitend op security en safety. Onze aandacht ligt op innovatie en het leveren van kwaliteit. Met de SERIS Group zijn we in staat om dit verder vorm te geven en groei te realiseren.”

Over SERIS Group internationaal
SERIS Group, is de grootste niet beursgenoteerde groep in beveiliging en bewaking. In Nederland is SERIS Group actief in bewaking van goederen en mensen (SERIS Security), Brandwachten (SERIS Safety), Training (SERIS Academy), Consulting & Audits (SERIS Consulting) en Frontdesk medewerkers en Huismeesters (SERIS Facility). De SERIS Group bestaat totaal uit meer dan 8.500 medewerkers en realiseerde een omzet van 300 miljoen euro in 2011.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 13 =