Home » Overig nieuws » Motiv geeft tijdens SOC Experience Day kijkje op toekomst cybersecurity

Motiv geeft tijdens SOC Experience Day kijkje op toekomst cybersecurity

Geplaatst in: Evenementen, Overig nieuws 0

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseert IT-securityspecialist Motiv de eerste ‘SOC Experience Day’. Gedurende het evenement worden bezoekers ondergedompeld in het Cyber Defence Center van morgen. Topics als artificial intelligence binnen security, het beveiligen van operationele techniek en security monitoring komen uitgebreid aan bod. Diverse keynotes, praktijkcases, een partnermarkt en breakout-sessies bieden een compleet programma met inzicht in de toekomst van cybersecurity als resultaat. Daarnaast krijgen de bezoekers een exclusief kijkje in de keuken van het hoogwaardige SOC van Motiv. Hier wordt nagebootst wat er gebeurt ten tijde van een phishing-aanval.

Praktijkcase Vitens
Erwin van der Zwan, Information Security Officer bij Vitens, bespreekt in zijn praktijkcase hoe Vitens als grootste drinkwaterbedrijf van Nederland ervoor zorgt dat niet ergens een waterzuiveringsinstallatie wordt gehackt met grote gevolgen voor de beschikbaarheid van schoon en veilig drinkwater. Ook geeft hij antwoord op de vraag: wat is de rol van OT-security binnen de nationale veiligheid van Nederland?

Keynotes
Op deze eerste editie van de SOC Experience Day wordt de eerste keynote presentatie verzorgd door Senad Aruc, Engineer bij Cisco. Aruc vertelt over zijn rol bij de opbouw en verdere optimalisering van het SOC van ’s werelds grootste internationale vliegveld: Istanbul Airport. Hij legt uit hoe hij met behulp van de modernste technieken dreigingen zo snel mogelijk detecteert. Andrii Bezverkhyi, CEO van SOC Prime, verzorgt de tweede keynote van de dag. Bezverkhyi heeft het bedrijf opgezet om organisaties proactief te verdedigen tegen snel veranderende cyberdreigingen. Dit doen ze door het cybersecuritymanagement effectief, simpel en toegankelijk te maken. Gedurende de presentatie vertelt Bezverkhyi over onder andere Detection as a Code, SecOps en SOC sevices.

Locatie en aanmelden
Het event vindt plaats op 1 oktober van op de bijzondere en historische locatie ‘De Uitspanning’ in IJsselstein (Poortdijk 13, 3402 BM, IJsselstein). Het evenement richt zich op CIO’s, CTO’s, CSO’s en security professionals. Aanmelden kan via: https://www.motiv.nl/evenement/motiv-soc-experience-day-2019/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − drie =