Home » Productnieuws » McAfee verwijst zakelijke klanten door naar Medusoft

McAfee verwijst zakelijke klanten door naar Medusoft

Geplaatst in: Productnieuws 0

McAfee heeft Medusoft officieel geselecteerd als McAfee Authorized Support Provider. Hiermee is Medusoft dé zakelijke supportdesk geworden voor alle McAfee licentiehouders in Nederland. Medusoft neemt de 1e en 2e lijnssupport van McAfee over en heeft rechtstreeks toegang tot de 3e lijnsspecialisten van het Amerikaanse beveiligingstechnologiebedrijf.

Medusoft is de enige IT-security dienstverlener in Nederland en Duitsland met de status van McAfee Authorized Support Provider (MASP). Volgens algemeen directeur Erik Remmelzwaal is dit een bevestiging van de kennis en expertise van Medusoft. “In 2011 beloonden klanten onze supportdesk met gemiddeld een 8,5. Naast onze efficiënte en deskundige support vinden klanten het erg prettig dat zij hun problemen 24/7 én in het Nederlands aan ons kunnen voorleggen.” Klanten van Medusoft zijn onder andere Imtech, ASML, het Ministerie van Economische zaken, Landbouw & Innovatie en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Het internationale onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft McAfee aangewezen als ‘leader’ voor endpoint protection platforms, zoals antivirus, en next generation intrusion prevention. In zijn rapport noemde Gartner de supportafdeling van McAfee een belangrijk aandachtspunt. Door de introductie van het MASP-programma wil McAfee de lokale support aan afnemers verbeteren. Remmelzwaal onderstreept dit: “Medusoft levert al jaren ondersteuning op het gebruik van McAfee producten. De oplostijden zijn aantoonbaar kort geweest en zullen naar verwachting nog korter worden doordat wij nu rechtstreeks kunnen schakelen met de beste technische specialisten van McAfee.”

In Europa zijn er naast Medusoft nog drie andere bedrijven die MASP-gecertificeerd zijn. Medusoft bevestigt met het MASP-certificaat haar unieke specialisme op het gebied van antivirus. “Onze kennis van endpoint protection is ongeëvenaard in Nederland. Bovendien implementeren wij het op een zeer werkbare manier bij organisaties: Medusoft zorgt voor een juiste balans tussen veiligheid en productiviteit”, verduidelijkt Remmelzwaal.

Medusoft is een full service IT-security dienstverlener en biedt hoogwaardige oplossingen voor endpoint protection, network security, data protection en risk & compliancy. Medusoft begeleidt haar klanten tijdens het gehele security-proces: van ontwerp tot implementatie. De dienstverlening van Medusoft bestaat uit strategisch advies, support & training en beheer (managed services).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + achttien =