Home » Productnieuws » KnowBe4 wapent IT’ers tegen phishing-aanvallen met zelflerende module

KnowBe4 wapent IT’ers tegen phishing-aanvallen met zelflerende module

Geplaatst in: Productnieuws 0

KnowBe4, de grootste aanbieder van cybersecuritytrainingen en specialist op het gebied van phishing-simulaties, lanceert de machine-learningmodule PhishML. PhishML is onderdeel van het PhishER platform, een beveiligingstool voor IT-professionals die hen helpt bij het prioriteren en organiseren van gerapporteerde verdachte mails.

Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4: “Ongeveer 10 procent van de verdachte e-mails glipt nog steeds door de spamfilter heem. Dit betekent dat gebruikers alert moeten zijn phishing mails en social engineering aanvallen. De combinatie van de PhishML-module met ons solide PhishER-platform maakt de herkenning van e-mails die een bedreiging vormen nu nog sneller en nauwkeuriger.”

PhishML analyseert ieder bericht dat binnenkomt via het PhishER platform en wijst er automatisch een betrouwbaarheidsniveau aan toe. De machine-learningmodule wordt daar bovendien steeds beter in, omdat deze leert van berichten die getagd zijn door beveiligingsprofessionals in de PhishER-gebruikersgemeenschap. PhishML heeft momenteel een voorspellingsnauwkeurigheid van meer dan 95%. De module geeft securityprofessionals zo de informatie die zij nodig hebben om makkelijker, sneller en nauwkeurig e-mails te prioriteren. 

PhishML is kosteloos beschikbaar voor gebruikers van KnowBe4’s PhishER-platform. Meer informatie over PhishML vind je hier

Over KnowBe4
KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door duizenden organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Singapore, Engeland, Duitsland en Nederland (Utrecht). Voor meer informatie, ziehttps://www.knowbe4.com/ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 5 =