Home » Bedrijfsnieuws » Kaspersky Platinum Partner Status voor ACA IT-SolutionsKaspersky Platinum Partner Status voor ACA IT-SolutionsGeplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

ACA IT-Solutions is door IT-security leverancier Kaspersky Lab benoemd tot Platinum Partner. Deze hoogst haalbare partnerstatus wordt in zeer uitzonderlijke gevallen uitgereikt. ACA IT-Solutions uit Eindhoven heeft deze waardering gekregen vanwege de grootschalige en uitzonderlijke prestaties in de afgelopen jaren.

De Platinum Partner Status is tijdens een officieel moment overhandigd aan Theo Beks (Directeur ACA IT-Solutions) en Anny Smits (Hoofd Inkoop) door Piet-Hein van Santvoort (Channel Account Manager, Kaspersky Lab).

Strategische aanpak van IT-Security risico’s
IT-security heeft momenteel de volle aandacht in de IT-sector, het bedrijfsleven, de overheid en zelfs op de hoogste politieke niveaus. Kaspersky Lab vertolkt hierbij een voortrekkersrol en heeft medio 2016 zelfs een samenwerkingsverband gerealiseerd met Europol en De Nederlandse Nationale Politie om samen structureel bedreigingen zoals cybercrime en ransomware het hoofd te bieden.

ACA IT-Solutions is een ervaren System Integrator en Hosting Provider met ruim 30 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen, leveren, bouwen en beheren van complete, hoogwaardige ICT-omgevingen op de bedrijfslocatie en in de cloud. ACA IT-Solutions wordt ook vaak ingezet voor security vraagstukken. De IT-beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab zijn hierbij onmisbaar. In de afgelopen jaren heeft ACA IT-Solutions zich bewezen op het vlak van beveiligingsoplossingen in het algemeen en met Kaspersky Lab in het bijzonder.


Martijn Lom, General Manager van Kaspersky Lab Benelux: “Kaspersky Lab heeft met de evolutie van haar beveiligingsoplossingen behoefte aan professionele partners die de toenemende vraag vanuit de markt kunnen beantwoorden. ACA IT-Solutions heeft dat absoluut bewezen met tal van complexe en grote securityprojecten met Kaspersky oplossingen. Het behalen van het Platinum Partnership is een belangrijke stap en ik ben er trots op dat ACA IT-Solutions strategisch voor Kaspersky heeft gekozen.”

Theo Beks, Directeur van ACA IT-Solutions licht toe: “IT-security is het afgelopen jaar uitgegroeid tot misschien wel het belangrijkste gespreksonderwerp aan menig directietafel. Dat is begrijpelijk gezien de hoge risico’s voor de continuïteit van de organisatie. ACA IT-Solutions is een ervaren gesprekspartner voor directie en IT-management. Onze kracht ligt in het feit dat we de situatie bekijken vanuit het grotere geheel (de totale ICT-omgeving) en bovendien specialisten in de gelederen hebben die ruime ervaring hebben met IT-securityprojecten van elk formaat.”

“Dit heeft diverse prachtige referenties opgeleverd bij bedrijven, overheid, industrie, zorg, onderwijs en finance. We zijn enorm trots op de waardering die we krijgen van Kaspersky Lab en de erkenning in de vorm van de Platinum Partnerstatus van dit sterke merk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 8 =