Home » Productnieuws » Kaspersky Lab introduceert beveiliging voor virtuele omgevingen

Kaspersky Lab introduceert beveiliging voor virtuele omgevingen

Geplaatst in: Productnieuws 0

Kaspersky Lab introduceert zijn nieuwste zakelijke beveiligingsoplossing. Kaspersky Security for Virtualisation is bedoeld om bedrijven te helpen de vruchten van virtualisatie te plukken zonder beveiligingsrisico’s te lopen. Kaspersky Security for Virtualisation is naadloos te integreren met VMware’s vShield Endpoint Security en maakt zo virtuele IT-infrastructuren mogelijk met gecentraliseerde anti-malwarebeveiliging op basis van Kaspersky’s technologie. De Europese lancering van het nieuwe product vindt plaats op 6 maart 2012 tijdens de CeBIT in Hannover.

De lancering van Kaspersky Security for Virtualisation betekent dat Kaspersky Lab klanten nu één, uniform beheer- en beveiligingsplatform kan aanbieden voor hun complete virtuele, fysieke en mobiele omgevingen. Samen met Kaspersky’s anti-malwarebescherming voorziet deze uniforme aanpak gebruikers van een ongeëvenaarde combinatie van eenvoudig beheer en een nieuwe generatie bescherming.

Door gebruik te maken van het vShield Endpoint Security-framework kan de centraal beheerde Kaspersky Security for Virtualisation-oplossing automatisch iedere virtuele machine in het netwerk opsporen, scannen, beschermen en updaten, inclusief virtuele datacentra, servers en desktops. Nieuwe machines die aan het netwerk toegevoegd worden, zijn automatisch beschermd.

“Kaspersky Lab is er trots op Kaspersky Security for Virtualisation te mogen lanceren in partnership met VMware,” zegt Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux and Nordic. “Virtualisatie is cruciale transformationele technologie die vele zakelijke voordelen biedt, maar die ook nieuwe kwetsbaarheden aan het licht kan brengen die een bedrijf blootstellen aan cybercrime en kwaadaardige aanvallen. Deze samenwerking tussen onze toonaangevende beveiligingstechnologie en de vertrouwde VMware-infrastructuur onderstreept ons streven om organisaties waar dan ook te helpen hun bedrijfkritische IT-infrastructuur beter te beschermen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − vier =