Home » Productnieuws » G Data InternetSecurity ontvangt Consumentenbond-award

G Data InternetSecurity ontvangt Consumentenbond-award

Geplaatst in: Productnieuws 0

De Consumentenbond heeft G Data InternetSecurity opnieuw bestempeld als ‘Beste uit de test’. In de Consumentengids van maart 2012 zal de vergelijkende test worden gepubliceerd, maar de resultaten staan nu al op de website www.consumentenbond.nl. Met deze eretitel heeft G Data nu al een totaal van 5 onderscheidingen van de Consumentenbond in zes jaar tijd.

G Data InternetSecurity stak bij de test, waaraan 14 verschillende pakketten werden onderworpen, met kop en schouders boven de concurrentie uit op het gebied van de antimalware-capaciteiten. Op dit onderdeel scoort G Data een 7,4. Ter vergelijking, het pakket met de op één na hoogste score op dit onderdeel ontving een 6,7. Ook zijn de testers te spreken over het gebruiksgemak en de interface.

Jan Van Haver, Country Manager van G Data Benelux is te spreken over het resultaat van de test: ”Het feit dat onze producten keer op keer in de prijzen vallen bij de Consumentenbond zegt veel over de betrouwbaarheid van onze technologieën. Iedereen kan wel eens een goede dag hebben, in onze industrie bijvoorbeeld dat je een bepaalde virushandtekening precies vóór de test aan de database hebt toegevoegd, waar de concurrent die een half uur eerder getest is, dat nog niet had gedaan. Maar dat verhaal gaat niet op als je keer op keer als beste uit de bus komt. Dan kan dat alleen worden toegeschreven aan ijzersterke technologieën die een hoge kwaliteit op lange termijn garanderen.”

Over G Data InternetSecurity 2012
Naast de hoogste virusherkenningsgraad biedt de testwinnende virusbescherming van G Data AntiVirus nu ook de nieuwe IdleScan-functie die alleen scant als de pc even niet gebruikt wordt. De unieke BankGuard-technologie beschermt de pc tegen moeilijk te detecteren banking trojans.
De extra, op cloud gebaseerde, analyse van verdachte bestanden zorgt voor de perfecte afweer tegen virussen, wormen, hackeraanvallen en andere gevaren voor uw pc. Zonder gegevensverlies en zonder vervelende vragen. Een kinderslot biedt bijkomende bescherming.

Over G Data
G Data Software AG is een security-specialist van Duitse origine. G Data ontwikkelde haar eerste antivirus-programma al in 1987 en was daarmee een pionier in Europa. Kwaliteit is een prioriteit voor de onderneming. Als resultaat hiervan heeft G Data in de afgelopen vijf jaar meer testoverwinningen in Europa behaald dan welke andere aanbieder ook.

G Data is opgericht in 1985. De onderneming biedt oplossingen voor consumenten en voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, die wereldwijd in meer dan 90 landen beschikbaar zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bochum (Duitsland). Meer informatie is te vinden op www.gdata.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + negen =