Home » Productnieuws » F-Secure Safe Anywhere voor beveiliging van meerdere apparaten

F-Secure Safe Anywhere voor beveiliging van meerdere apparaten

Geplaatst in: Productnieuws 0

F-Secure introduceert Safe Anywhere, een oplossing die gebruikers in staat stelt computers, smartphones en tablets te beveiligen met slechts een dienst via een lokale operator. Safe Anywhere is opgenomen in F-Secure’s gerenommeerde en onderscheiden* oplossing tegen virussen, spam, phishing, andere vormen van malware en cyberaanvallen.

Safe Anywhere wordt via F-Secure’s operatorpartners aangeboden en wordt gelanceerd tijdens het Mobile World Congress dat van 27 februari tot en met 1 maart in Barcelona plaatsvindt. F-Secure toont tijdens het evenement de grote voordelen van de oplossing alsmede het volledige aanbod om het hedendaagse digitale leven te beschermen.

“In onze digitale wereld lopen we dagelijks tegen online dreigingen aan”, zegt Samu Konttinen, Executive Vice President Sales and Marketing van F-Secure. “Safe Anywhere beschermt de gebruiker en zijn digitale leven, waarbij het niet uitmaakt of je een computer of een mobiel apparaat gebruikt.”

Snelle integratie
De integratie van F-Secure Safe Anywhere in de operatoromgeving is zeer eenvoudig. De dienst kan makkelijk worden geconfigureerd onder het merk  van de operator, en het serviceplatform van F-Secure integreert direct met de lopende systemen van de operator. Safe Anywhere kan los maar ook gebundeld worden verkocht.

Mikko Mäkelä, Director Consumer Solutions van F-Secure: “Safe Anywhere is een aanzienlijke boost voor de klanttevredenheid en retention percentages. Daarnaast dient het ook als platform voor de volgende reeks gebundelde beschermingsoplossingen en een veilige online omgeving met ouderlijk toezicht.”

F-Secure Safe Anywhere combineert F-Secure Protection Service for Consumers en F-Secure Mobile Security. Safe Anywhere ondersteunt PC’s, Macs en mobiele apparatuur die op Android, iOS en Symbian draaien. De oplossing zal via geselecteerde operators beschikbaar zijn.

* F-Secure Client Security ontving van AV-TEST de ‘Best Protection 2011’ award in februari van dit jaar. In januari 2012 ontving F-Secure Internet Security 2012 de AV-Comparatives Top Rated award.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negen =