» » Cybersecuritybedrijf Northwave versterkt directie met Talitha Papelard-Agteres

Cybersecuritybedrijf Northwave versterkt directie met Talitha Papelard-Agteres

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

Talitha Papelard-AgteresInformatiebeveiliger Northwave heeft per 1 juni Talitha Papelard-Agteres aangesteld als lid van het management. Ze gaat de teams aansturen die ISO27001 en GDPR implementaties doen en Security & Privacy Officer As A Service diensten leveren. Papelard-Agteres was eerder manager cyber defense services bij KPN. Ze is en blijft als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Antwerpen.

“Met deze stap kiest een zeer deskundige, gedreven en gerespecteerde vakvrouw voor Northwave. Talitha zal zich richten op het aansturen en uitbreiden van onze interdisciplinaire diensten. Daarin besteden klanten alle complexiteit van hun security management in belangrijke mate aan ons uit, terwijl ze zelf de regie houden.” Dat zegt Steven Dondorp, CEO Northwave.

“Bij Northwave ben ik in staat om mijn academische werk door te vertalen naar relevante security diensten. Dit bedrijf heeft nu al een unieke propositie waarin alle succesfactoren voor effectieve informatiebeveiliging zijn samengebracht. Ik kijk er naar uit om een grote bijdrage te gaan leveren aan het verder uitbouwen daarvan,“ aldus Talitha Papelard-Agteres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =