Home » Bedrijfsnieuws » Clavister tekent distributieovereenkomst met e92plus

Clavister tekent distributieovereenkomst met e92plus

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

Clavister, leverancier van next generation firewall oplossingen, voor bedrijven, Cloud Service Providers en Telecom operators, heeft een distributieovereenkomst getekend met e92plus. Deze value added distributeur van beveiligingsoplossingen gaat Clavister in de Benelux vertegenwoordigen. Behalve de verkoop gaat e92plus ook technische ondersteuning, installatieservice, verkooptrainingen en zowel pre- als after-sales ondersteuning verzorgen.

Managed security
De samenwerking tussen beide partners biedt Clavister de kans om haar bestaande klantenkring in de Benelux te vergroten en de ondersteuning voor partners en eindgebruikers te ontwikkelen. Hans Maatkamp, Business Development Director van e92plus: “met de toevoeging van Clavister aan ons security portfolio kunnen wij onze partners een technisch onderscheidende ‘next generation’ firewall oplossing bieden. Verder zijn de oplossingen van Clavister bijzonder geschikt om innovatieve resellers een solide platform te bieden voor het aanbieden van managed security diensten.”

Security kennis en ervaring
“e92plus is een security-specialist, die belangrijke kennis en ervaring toevoegt voor de toepassing van onze oplossingen in de Benelux”, zegt Robert Breton, Vice President Clavister Benelux. “Daarom hebben wij besloten om samen met hen de beschikbaarheid van onze producten en het value added reseller netwerk te gaan uitbouwen, met als doel onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren.”

Eenvoudige gebruikersinterface en installatie
De producten van Clavister bieden de hoogste niveaus van beveiliging tegen de immer dynamische bedreigingen waar bedrijfsnetwerken aan worden blootgesteld. Verder onderscheiden ze zich met een prachtig design, eenvoudig te bedienen gebruikersinterface, korte installatietijd en het minimaal benodigde beheer en onderhoud. Clavister’s firewall technologie is de snelste in de wereld, met een throughput tot 560 Gbps is de firewall nooit meer een bottleneck in de netwerkinfrastructuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − zestien =