Home » Productnieuws » Clavister breidt portfolio uit

Clavister breidt portfolio uit

Geplaatst in: Productnieuws 0

De Zweedse securityleverancier Clavister komt met een nieuw portfolio van high performance mobile- en network security producten gericht op de beveiliging van enterprises, cloud- en telecomproviders. De nieuwe security solutions zijn ontworpen om installatie, beheer en ondersteuning te vereenvoudigen. Daarom draaien deze oplossingen nu op een nieuw besturingssysteem met een gebruiksvriendelijke interface.

Onder de naam Clavister cOS is dit besturingssysteem gelanceerd in twee versies. De cOS Core en de cOS Stream. Met de Clavister cOS Core wordt tevens de service Application Control geïntroduceerd. Deze beveiligingssoftware identificeert en beheert meer dan 1.000 applicaties, zoals Facebook en Youtube en Skype. Ook zakelijke apps zoals Oracle Financials en het veelgebruikte Microsoft Navision worden nauwkeurig categoriseert. De Clavister cOS Stream is een hardware appliance, ontworpen voor telecomproviders om Mobiele Data Offloading, het gebruik van hotspots en Mobile PBN te optimaliseren.

De vernieuwde producten van Clavister zijn :

  • Clavister Virtual Series – virtuele- en cloud omgevingen zoals datacentres, hosting bedrijven en ISP’s.
  • Clavister Eagle Series – beveiliging van meerdere vestigingen in de nevenlocaties, MKB-bedrijven en Customer Premises Equipment (CPE)
  • Clavister Lynx Series – industriële omgevingen.
  • Clavister Wolf Series – enterprise-organisaties en datacenters
  • Clavister Polar Bear Series – telecom en carrier grade-producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 9 =