» » Symantec benoemt PQR tot Platinum Partner

Symantec benoemt PQR tot Platinum Partner

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

PQR is sinds vorige maand Platinum Partner van Symantec. Met dit partnership toont PQR aan over diepgaande kennis van het Symantec portfolio te beschikken en deze kennis te gebruiken om klanten complete oplossingen op maat te bieden. PQR heeft de specialisaties Archiving & eDiscovery en Data Protection behaald en zo de Platinum Partner status verworven.

Platinum Partner
Symantec Platinum Partners bieden klanten aantoonbare meerwaarde en zijn experts in meerdere specialisaties van Symantec. Het partnership geeft PQR toegang tot resources voor marketing, sales en technologie en garandeert extra aandacht voor gemeenschappelijke planning en de ontwikkeling van klantrelaties.
“We zijn nu Platinum Partner en kunnen door onze certificeringen en ons aantoonbare track record onze klanten nog beter adviseren als het gaat om beveiliging van hun informatie en ICT-omgeving,” aldus Bas ter Heurne, Sales Manager PQR. “We hebben nauw contact met Symantec en maken nu nog beter gebruik van de kennis die daar voorradig is. Daar profiteren niet alleen wij, maar ook onze klanten van!”

Symantec Specialisaties
De Symantec Specialisaties weerspiegelen de praktijkervaring van partners met specifieke oplossingen. Elke solution specialisatie staat voor vaardigheden, certificeringen en kennis op sales, presales en technisch vlak, nodig om deze oplossingen bij klanten te implementeren. Het schrijven van een business plan en het succesvol afronden van een praktijkexamen vormen ook onderdeel van de specialisatie. Kennis wordt door middel van producttrainingen regelmatig opgefrist.

PQR’s Symantec Specialisaties
PQR is specialist in Archiving & eDiscovery. Deze specialisatie geeft PQR de tools in handen om klanten te helpen de kosten voor het beheer van informatie onder controle te houden. De Symantec Specialisatie Data Protection laat PQR-klanten hun backup en recovery optimaliseren.
“Deze Symantec Specialisaties zijn ontworpen om partners die in Symantec investeren te belonen en te erkennen voor hun inzet en kennis,” aldus Sunil Dutt, Business Development Manager bij Symantec. “Gespecialiseerde partners hebben laten zien dat zij in staat zijn hun klanten te voorzien van de Symantec oplossingen en diensten waarmee bedrijfskritische informatie wordt beschermd.”

Over PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring. PQR voorziet haar klanten in innovatieve ICT-oplossingen, van on-premise tot cloud computing, zonder dat processen complexer worden. Eenvoud in ICT, dat is waar PQR voor staat. PQR beschikt over aantoonbare referenties en brede expertise op het vakgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Citrix Platinum Solution Advisor en Elite Partner, HP GOLD Preferred Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner, VMware Premier Partner en Gold Authorized Consultant Partner.

PQR richt zich op vier hoofdthema’s:
– Data & System Availability
– Application & Desktop Delivery
– Secure Access & Secure Networking
– Advanced IT Infrastructure & Management

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2010/2011 is een omzet geboekt van € 78,7 miljoen en een nettowinst na belastingen van € 4,9 miljoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − acht =