» » Northwave Cyber Security wijzigt managementteam

Northwave Cyber Security wijzigt managementteam

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

Northwave Cyber Security heeft wijzigingen aangebracht in haar managementteam. CEO Steven Dondorp van de Northwave Group stelt Pim Takkenberg aan als Director om leiding te geven aan de Cybersecurity divisie van Northwave BV in de Benelux. Takkenberg is afkomstig van de AIVD en de nationale digitale recherche van de politie waar hij het Team High Tech Crime vorm heeft gegeven.

Northwave Cyber Security is een toonaangevend digitaal security bedrijf. Northwave verbindt Cyberintelligence kennis met Cybersecurity toepassingen in praktische begrijpelijke diensten en maakt deze nuttig, betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Northwave beschermt de continuïteit en digitale beveiliging van ondernemingen en overheidsinstellingen tegen cyberbedreigingen als cybercrime, malware, bedrijfsspionage en digitaal vandalisme. Pim Takkenberg is verantwoordelijk deze missie nader invulling te geven.

Steven Dondorp draagt de leiding van Northwave Cyber Security over aan Takkenberg. Dondorp blijft CEO van de Northwave Group. Takkenberg neemt in zijn functie als Business Unit Manager Northwave Cybersecurity de verantwoordelijkheid over van interim manager Ewoud Smit. Tezamen met Fook Hwa Tan, Director Business Security Nederland, vormen zij het managementteam van Northwave.

De vernieuwingen komen voort uit het continue streven naar verdere expansie in het dienstenaanbod van de organisatie in de Benelux op het gebied van Business & Cyber Security. Met de nieuwe structuur wordt de strategie nader onderstreept voor de toekomst. De visie en missie van Northwave zijn onveranderd, de strategie is aangescherpt en de juiste man is op de juiste plek geplaatst.

Het huidige managementteam bestaat uit:

Steven Dondorp, CEO Northwave Group
Fook Hwa Tan, Director Northwave Business Security
Pim Takkenberg, Director Northwave Cyber Security

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =