» » G Data stelt nieuwe Sales Manager BeLux aan

G Data stelt nieuwe Sales Manager BeLux aan

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

G Data kondigt 10 februari 2012 de aanstelling van Dirk Cools aan als zijn nieuwe Sales Manager BeLux. Dirk’s belangrijkste  doelstelling is om de zichtbaarheid van G Data binnen verschillende verkoopskanalen in zijn regio te vergroten. Dit zal hij bewerkstelligen door een combinatie van een nauwere samenwerking met de huidige partners en het selecteren van kwalitatief hoogstaande nieuwe partners.  Dirk  is verantwoordelijk voor zowel de sales van de retailproducten als die van de zakelijke oplossingen van de Duitse security software-ontwikkelaar.

Dirk  werkt al bijna 20 jaar in IT sales. Zijn voornaamste ervaring deed hij op als sales manager bij Easy Computing, een uitgever  van computerboeken en software waar hij zestien jaar werkzaam was. Over zijn keuze om bij G Data aan de slag te gaan zegt hij: “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, in een stabiele organisatie met goede producten, die mij de mogelijkheid bood om iets op te bouwen op de lange termijn.  G Data is een innovatief bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Specialisten kennen ons merk en zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van de producten, maar nog niet alle eindgebruikers kennen ons. Ik kijk ernaar uit om samen met het G Data-team en met onze channel partners de naamsbekendheid van G Data bij het grote  publiek te vergroten.”

Jan Van Haver, Country Manager van G Data Benelux, is blij met de aanstelling: “Dirk Cools heeft veel ervaring, een waardevol netwerk en een geweldig werkethos. Bovendien is hij erg gerespecteerd in de markt. Ik ben ervan overtuigd dat hij de ambitieuze doelstellingen die hij zichzelf heeft gesteld in een recordtijd zal behalen. Hij is echt een aanwinst voor ons Benelux-team.”

Dirk is op 1 februari aan zijn taak begonnen. Hij vervangt Tom Van Echelpoel, die de functie daarvoor bekleedde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 12 =