» » Beste bestuurder, informatiebeveiliging begint bij u…

Beste bestuurder, informatiebeveiliging begint bij u…

Geplaatst in: Bedrijfsnieuws 0

‘Beste bestuurder, informatiebeveiliging begint bij u…’ is de titel van een boekje over it-beveiliging, speciaal geschreven voor ondernemers en bestuurders. Het boek is geschreven door Erik Remmelzwaal, algemeen directeur van Medusoft. De tekeningen zijn van Nicoline Heemskerk.

Informatietechnologie valt niet meer weg te denken uit het zakelijke en sociale verkeer. Met de toegenomen kracht, complexiteit en openheid van datastromen en middelen gaat echter ook kwetsbaarheid gepaard.

Openheid houdt risico’s en bedreigingen in. Daarom luidt de centrale vraag in informatiebeveiliging: hoe kunnen wij zorgen voor werkbare veiligheid, met een perfecte balans tussen functionaliteit en veiligheid?

Hoe past informatiebeveiliging binnen uw doelstellingen en hoe krijgt u IT-security onder controle? Wij geven u met dit boek een helder beeld van hoe informatiebeveiliging volgens alle bekende normeringen zoals ISO procesmatig moet worden ingericht. Om het begrijpelijk te houden, wordt daarbij de parallel getrokken met de beveiliging van een bedrijfspand.

‘Beste bestuurder, informatiebeveiliging begint bij u…’ is als pdf gratis te downloaden via medusoft.eu/boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 5 =