Home » Productnieuws » AV-TEST onderscheidt F-Secure Client Security met Best Protection 2012

AV-TEST onderscheidt F-Secure Client Security met Best Protection 2012

Geplaatst in: Productnieuws 0

F-Secure heeft in de zakelijke productcategorie de ‘AV-TEST Best Protection 2011’ award voor F-Secure Client Security in ontvangst mogen nemen. AV-TEST is een onafhankelijke testorganisatie die zeven zakelijke endpoint-beveiligingsoplossingen heeft geëvalueerd. De toekenning is gebaseerd op de resultaten van alle certificeringstesten die AV-TEST in 2011 heeft uitgevoerd.

Andreas Marx, CEO van AV-TEST, zegt: “Van alle zakelijke endpoint-beveiligingsoplossingen die we in het afgelopen jaar hebben bekeken, bood F-Secure Client Security verreweg de beste bescherming.”

Met deze erkenning beloont AV-TEST effectieve anti-virusproducten die de standaard in de beveiligingswereld bepalen. Alle oplossingen werden getest waarbij verschillende vormen van actuele malware én de volledige functionaliteit van de beveiligingssuites werden gebruikt. Alle beveiligingsproducten van F-Secure waaronder F-Secure Internet Security 2012 zijn gebaseerd op dezelfde technologie als F-Secure Client Security die is onderscheiden met AV-TEST Best Protection 2011. Mika Ståhlberg, Vice President F-Secure Labs, zegt: “We gaan door met het grote en continue succes dat we met onze beveiligingsproducten hebben gerealiseerd. De onderzoeksresultaten tonen aan dat we tot de toonaangevende leveranciers van zakelijke beveiligingsoplossingen behoren.”

Meer informatie is beschikbaar via www.f-secure.com/clientsecurity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =