Home » Productnieuws » Alcatel-Lucent verbetert beveiliging privé-apparaten op het werk

Alcatel-Lucent verbetert beveiliging privé-apparaten op het werk

Geplaatst in: Productnieuws 0

Organisaties kunnen het medewerkers vanaf nu makkelijker maken om hun privé-apparatuur – zoals smartphones en tablets – te gebruiken met behulp van de OmniSwitch™ 6450 van Alcatel-Lucent Enterprise. Medewerkers hebben op de werkvloer toegang tot zowel persoonlijke als zakelijke informatie, zonder dat ze het bedrijfsnetwerk in gevaar brengen. De uitgebreide netwerkoplossing van het bedrijf kan nu identificeren welke applicaties op welk moment door medewerkers worden gebruikt, om zo de belangrijkste services voorrang te geven. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring.

Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen voor een volledig nieuwe benadering van Enterprise-netwerken, die door Alcatel-Lucent ook wel ‘Application fluency’ wordt genoemd. Application fluency biedt een netwerk de mogelijkheid om te identificeren welk apparaat of applicatie wordt gebruikt en door wie. Er wordt herkend of het gaat om een bedrijfskritieke applicatie die een bepaald kwaliteitsniveau behoeft, bandbreedte kan worden gereserveerd of de applicatie kan een ‘voorkeursbehandeling’ krijgen.

De Converged Network Solution van Alcatel-Lucent Enterprise breidt uit met de Alcatel-Lucent OmniSwitch™ 6450. De OmniSwitch verbetert de toegangscapaciteit van Enterprise-netwerken aanzienlijk. Daarnaast worden nieuwe toepassingen voor Enterprise-netwerken geïmplementeerd, waardoor netwerken eenvoudiger kunnen worden beheerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − vier =